Omschrijving

Al vanaf 5 voertuigen (personen- en/of bestel- en/of vrachtauto´s) kunt u uw voordeel doen met een wagenparkverzekering.

De voordelen van een wagenparkverzekering:

  1. Eenvoudige administratie
  2. Collectief contract en daardoor een gunstige premie
  3. Maatwerkoplossingen door risicoanalyse, preventieadvies etc.

Collectieve aanpak

Binnen een wagenparkverzekering via bemiddeling van FIDIOM kunt u uw complete wagenpark kwijt. Personenauto´s, bestelauto´s en vrachtwagens worden zo voordelig mogelijk gebundeld in de wagenparkverzekering. Door de collectieve aanpak en de efficiënte administratie worden de kosten bij een wagenparkverzekering in de hand gehouden. Hier profiteert u van door een gunstige premie voor de wagenparkverzekering.

Voor transportbedrijven bieden wij naast de wagenparkverzekering (vrachtautoverzekeringen) een totaal pakket aan verzekeringen afgestemd op de vervoerscondities.

Flexibiliteit

Tegelijkertijd biedt de wagenparkverzekering u veel flexibiliteit. Binnen de wagenparkverzekering hebt u de keuze uit uiteenlopende dekkings- en kortingsvormen.

Zonder uw organisatie met extra administratie te belasten is in de meeste gevallen binnen de wagenparkverzekering ook een gunstige oplossing mogelijk voor de (privé) auto´s van werknemers.

Interesse?

Ja, ik ben geïnteresseerd in een wagenparkverzekering! Ik neem contact op met Fidiom