Het afsluiten van bedrijfsverzekeringen is overal mogelijk echter houden de meeste ondernemers het liever dicht bij huis bij hun tussenpersoon. Voor een inventarisatie van nodige en handige MKB verzekeringen bent u bij Fidiom in goede handen.

Het runnen van een eigen bedrijf heeft veel kanten. Juist die afwisseling houdt het zo boeiend. Natuurlijk gebeuren er ook wel eens wat minder prettige dingen. Zo bekijken wij samen met u, welke risico’s u of uw bedrijf loopt en zoeken samen met u vanuit uw of ons kantoor een passende MKB verzekering of oplossing. Deze oplossing kan een verzekeringstechnische oplossing zijn maar ook bestaan uit maatregelen waardoor het risico zo beperkt mogelijk kan worden.

Voor ieder risico de juiste MKB verzekering.

Als bedrijf heeft U iedere dag te maken met uiteenlopende risico’s. Het is daarom van belang dat wij met U een uitgebreid risico-inventarisatie gesprek aangaan. Vervolgens zullen wij met u de oplossingen bespreken. Dit betekent echter niet dat u voor alle risico’s die u loopt als ondernemer/werkgever ook daadwerkelijk MKB verzekeringen dient af te sluiten.

Wij zijn aangesloten bij verschillende verzekeringsmaatschappijen en bankinstellingen die allen geen financieel belang hebben in Fidiom. Dit heeft als gevolg dat wij verzekeringen aanbevelen die op basis van uw wensen gekozen zijn en waar u het beste mee af bent, niet wij of de verzekeringsmaatschappijen.

Bij Fidiom hebt U altijd een vast contactpersoon, die uiteraad vertrouwelijk omgaat met uw persoonlijke gegevens.

Hieronder treft u de meest voorkomende verzekeringen en diensten aan:

Vragen? Meer informatie?

Ja, ik wil graag meer informatie over MKB verzekeringen/diensten! Ik neem contact op met Fidiom.