U hebt het gevonden, dat huis dat voldoet aan uw wensen en waarin u zich prettig gaat voelen. Binnenkort woont U er! Een heerlijk vooruitzicht. Nu moet u nog de laatste zaken regelen, met als allerbelangrijkste de financiering. Net als bij uw huis weet u precies wat u wilt. Een hypotheek die bij U past. Met volop ruimte om uw eigen keuzes te maken en voldoende financiële speelruimte om lekker te kunnen leven zonder zorgen over de toekomst. Welke hypotheek voor u de meest geschikte is, hangt van veel factoren af zoals onder andere: leeftijd, eigen geld, verbouw, nieuwbouw en nog veel meer.

Andere redenen voor het aanvragen van een hypotheek kunnen zijn:

  1. Het willen oversluiten van de lopende hypotheek.
  2. Een andere hypotheek voor het zelfde huis maar met gunstigere voorwaarden.
  3. Behoefte aan extra geld in verband met verbouw of woningverbetering.
  4. Benutten van de overwaarde op de woning, een tweede hypotheek en meer.

Op de hypotheekmarkt zijn heel veel aanbieders. U wordt bedolven onder de meest fantastische aanbiedingen en lage rentes. Wij van FIDIOM zijn van mening dat een goed hypotheekadvies uit veel meer bestaat dan alleen lage rentes en fantastische aanbiedingen. Het combineren van fiscale aspecten, verzekeringen, gunstige voorwaarden, vereist een specialistische aanpak en een gedegen advies.

Het is dus altijd maatwerk en bovendien vinden wij het belangrijk dat u begrijpt welke verbintenis u aangaat. Doordat wij samenwerken met tientallen banken, verzekeraars en hypotheekverstrekkers kunnen wij voor u zoeken naar de gunstigste tarieven en maandlasten in uw persoonlijke situatie.

Kiest u voor zekerheid, dan krijgt u bij ons die zekerheid. Ook geen verassingen achteraf, maar puur woongenot met een financieel advies op maat!