Fidiom is opgericht door financieel specialist Berry van Engelen, sinds begin jaren ’90 werkzaam in de financiële dienstverlening op het gebied van hypotheken, verzekeringen en MKB-adviezen.

Fidiom is een fullservice financieel dienstverlener. Dat betekent dat wij particulieren en ondernemers in het midden- en kleinbedrijf kunnen adviseren over álle bestaande financiële producten en vraagstukken. Fullservice slaat ook op onze brede taakopvatting: wij analyseren uw financiële situatie, we adviseren over de best mogelijke opties, we onderhandelen voor u met bank of verzekeraar en we bemiddelen als u een beroep op uw polis moet doen.

Verder verliezen we uw belangen op langere termijn niet uit het oog. Zijn er nieuwe ontwikkelingen die u voordeel kunnen opleveren, dan mag u erop rekenen dat wij u daarover informeren. Ons verantwoordelijkheidsgevoel is toekomstvast.

Voor onze klanten doen wij zaken met vrijwel alle Nederlandse verzekeraars, banken en andere geldverstrekkers. Ten opzichte van deze partijen behouden wij een volstrekt onafhankelijke positie.

Bij Fidiom hebt u altijd een vaste contactpersoon, die uiteraard vertrouwelijk omgaat met uw persoonlijke gegevens.

Afspraak maken?

Fidiom is gevestigd in Wijk bij Duurstede in de provincie Utrecht. Wenst u een afspraak, belt u ons dan op nummer: 0343 – 420 772 of stuur een e-mail: klik hier